Видеоклип, публикуван в социалните медии, показва как въоръжените сили на

...
Видеоклип, публикуван в социалните медии, показва как въоръжените сили на
Коментари Харесай

С помощта на HIMARS украинците унищожиха смъртоносната руска система „Хиацинт-С“

Видеоклип, оповестен в обществените медии, демонстрира по какъв начин въоръжените сили на Украйна поразяват скъпа съветска цел благодарение на доставена от Съединени американски щати високомобилна артилерийска ракетна система (HIMARS).

„ Украинският удар с HIMARS изпраща съветската артилерийска система „ Хиацинт-С “ в подземния свят “, разгласява X (бивш Twitter), проукраинският акаунт War is Translated, който споделя видеоклипове и отчети за спора, дружно с клипа.


37-секундният запис с дрон дава въздушен аспект на задачата в поле, заобиколено от издухани дървета и пушек, издигащ се в небето. Преди детонацията се виждат бойци да бягат от обекта, който Neonhandrail X-акаунтът локализира в Новокраснянка, в региона на Луганск, Украйна.

Проукраинският телеграм канал MYSYAGIN разгласява видеото, добавяйки, че разрушението е породено от „ топки от волфрамов карбид “, изстреляни от HIMARS. „ Изглежда доста красиво “, се прибавя в обявата съгласно превода.

Newsweek не можа да ревизира достоверността на видеото, което беше гледано повече от 100 000 пъти към вторник. Newsweek се свърза с съветското Министерство на защитата по имейл за коментар.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР