Видеоклип, публикуван в събота, улавя президента Доналд Тръмп да казва,

...
Видеоклип, публикуван в събота, улавя президента Доналд Тръмп да казва,
Коментари Харесай

Нов огън по Тръмп в разгара на импийчмънта

Видеоклип, оповестен в събота, улавя президента Доналд Тръмп да споделя, че желае да се " освободи " от тогавашния дипломат на Съединени американски щати в Украйна - Мари Йованович.

Записът, възложен на PBS NewsHour от юрист на един от хората, чули истинския диалог, се споделя, че е от вечеря във Вашингтон от 30 април 2018 година Това е година по-рано преди действително уволнението на Йованович.

Джоузеф Бонди, юрист на Лев Парнас, сподели пред NewsHour, че Парнас, помощник на персоналния юрист на Тръмп Руди Джулиани, е бил на вечерята с президента и няколко други, когато Тръмп сподели, че желае да уволни Йованович.

Около 42 минути от видеото Парнас наподобява споделя: " Най-големият проблем там, мисля, че от кое място би трябвало да стартираме, е дали би трябвало да се отървем от посланика. Тя към момента е останала от администрацията на Клинтън. "

Тогава Тръмп наподобява се споделя: " Къде? Посланикът в Украйна? "

Парнас дава отговор: " Да. Тя обикаля в близост и споделя на всички: " Чакай, той ще бъде импийчмънт, просто изчакайте. "

Няколко секунди по-късно Тръмп даже споделя: " Отърви се от нея! Разкарайте я на следващия ден. Не ме интересува. Разкарайте я на следващия ден. Махнете я. ДОБРЕ? Направи го. "

Бонди сподели, че Парнас участва на вечерята дружно с Игор Фруман, различен от бизнес сътрудниците на Джулиани. И Парнас, и Фруман са с повдигнати обвинявания по федерални обвинявания, в това число за нарушение на законите за финансиране на политически акции.

В събота Бонди сподели, че пусна видеоклипа, защото го счита за сериозен за разбирането на обществото. " Като се има поради неговото значение за националния интерес, взехме решение да пуснем този запис по метод, който има за цел да обезпечи еднакъв публичен достъп и в опит да даде изясненост на американския народ и на Сената по отношение на нуждата от осъществяване на обективен развой, с очевидци и доказателства ", сподели той.

Записът, изработен от Фруман, преразгледан и за първи път докладван от ABC News, наподобява, че улови Тръмп, който прави мненията. Бонди сподели, че откакто новините за аудио записа стават обществени, Парнас потърси онлайн база данни, обвързвана с неговия iPhone, и от вечерята, траяла повече от час, откри видео, изпратено му от Фруман. Бонди е трансферирал видеоклипа пред следователи в Конгреса.

Тръмп неведнъж е казвал, че не познава Парнас добре. Той също е нападнал Йованович в Twitter, като твърди, че всяко място, на което е ходила, " се е объркало неприятно ".

Пускането на видеозаписа идва в деня, в който юристите на Белия дом започнаха да излагат своите позиции в процеса за импийчмънт на Сената против Тръмп. Процесът на импийчмънт значително е концентриран върху дейностите на президента по отношение на Украйна. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР