Видеокадри от спалнята на министър-председателя в резиденция „Бояна“ бяха разпространени

...
Видеокадри от спалнята на министър-председателя в резиденция „Бояна“ бяха разпространени
Коментари Харесай

След снимките: Пуснаха и видео, за което се твърди, че е от спалнята на Борисов

Видеокадри от спалнята на министър-председателя в резиденция „ Бояна “ бяха публикувани от неизвестен адресант.

На видеото, изпратено до „ Дневник “ се виждат разнообразни пространства във вилата – кулоар, стая с облекла, банята и се стига до спалнята. Вижда се по какъв начин се отваря шкафчето до леглото, върху което има револвер, а вътре има банкноти по 500 евро и златни кюлчета.
Проверка на НСО поради фотоси, за които се твърди, че са от спалнята на Борисов Междувременно се появиха медийни изявления за „ прелом “
Преди месец бяха оповестени и фотоси от спалнята на премиера, като на тях се виждаше и спящият на леглото Бойко Борисов.



Няма публична експертиза за достоверността както на фотосите, по този начин и на видеото, публикувано през днешния ден.

Както и предходните имейли, и този е изпратен през guerillamail - платформа, която генерира краткотрайни адреси за е-поща.
Борисов: Радев ме следи с дрон Безпилотникът се прибирал след консултация сред двата екипа от НСО
Потърсихме коментар от държавната пресслужба. До момента нямат подобен.

Преди месец, когато бяха оповестени фотосите, бе доказано, че те са от вила „ Секвоя " в резиденция „ Бояна ", където живее министър-председателят. Къщата се охранява от НСО и се употребява служебно от премиера.
Леглото, Сънчо и дрона: Реакциите в интернет след изтеклите фотоси от премиерската спалня Интернет потребителите получиха нова опция да се подиграят с политическия хайлайф
В следващи изказвания Борисов разяснява, че чака против него всевъзможни компромати, в това число такива, които са направени с манипулирани фрагменти и тон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР