Видео, заснело бой между нередовен пътник и контрольор в София,

...
Видео, заснело бой между нередовен пътник и контрольор в София,
Коментари Харесай

Бой между нередовен пътник и контрольор

Видео, снимало пердах сред неточен пасажер и инспектор в София, провокира бурни реакции в обществените мрежи, оповестява NOVA. На фрагментите се вижда по какъв начин служителка на Центъра за градска подвижност дърпа за якето пътничка, която вика и моли за помощ.

„ Пътувах в рейса. Чух кряскане. На спирката видях по какъв начин очевидно нередовна пътничка желае да избяга, а две контрольорки се пробват да я спрат. Проблемът е, че се е стигнало да физическа разправа”, описа очевидецът Руси Тодоров.

„ Жената пътуваше даром. Отказа да заплати съответната санкция. Помолихме я да слезе на спирката, с цел да ѝ съставим акт за нарушаване. Тя беше спокойна, съгласи се. След като слязохме, се опита да избяга. Колежката искаше да я спре.

В този миг нередовната пътничка стана нападателна. Скъса ми чантата. Засили се към мен, счупи ми апарата. Хвана ме за косата и стартира да ме бие и даже ме ухапа. Всичко това се случи преди да я дръпна за якето.

Обадихме се на 112 и пътничката се опита да избяга. В този миг аз я хванах, само че въпреки всичко тя не беше глобена”, описа Анита Антониева, чиновник на Центъра за градска подвижност.

„ Чрез мобилни екипи на органите на реда се опитваме да понижим броя на нападенията в градския транспорт”, разясни ръководителят на „ Контрол по редовността на пътниците” Алексей Фикинчев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР