Видео в социалните мрежи показа двама души в екип на

...
Видео в социалните мрежи показа двама души в екип на
Коментари Харесай

Скандал в Италия! Обвиниха играчи на Рома, че нарушават карантината и тренират

Видео в обществените мрежи сподели двама души в екип на Рома, разхождащи се по улиците на квартал Касал Палоко, където живеят доста от играчите на „ римските вълци “, дружно с различен човек, който съгласно съмненията, би трябвало да бъде кондиционният треньор на клуба.

Клипът генерира хиляди гледания и бе засипан с хиляди сериозни мнения от почитатели на градския противник Лацио, които упрекнаха Рома, че не съблюдават карантината и упражняват в три групи, макар постановлението на държавното управление, забраняващо всевъзможен тип спортни действия отвън домовете.

Новината незабавно бе оповестена за подправена и подразни Рома и почитателите на отбора. От клуба обявиха, че на нито един кондиционен треньор не е разрешено да прави тренировки с футболистите. Преди всичко от Рома не биха разрешили сходни занимания, поради многото травми през сезона. По улиците на Рим патрулират служители на реда, които наблюдават за спазването на карантината и глобяват нарушителите. По този метод от Италия оповестяват, че е мъчно да си показват, че футболисти може да упражняват навън.

От Рома също по този начин оповестиха, че на фотографията са разпознали своя футболист Диего Пероти, само че фотоса е от преди две години и той носи остарял екип на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР