Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава

...
Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава
Коментари Харесай

16-годишно гадже на Тити Папазов му изневерило, той ѝ подстригал косата, за да я накаже

Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че персонално е подстригал принудително жена, обиколи обществените мрежи и провокира отвращение измежду потребителите.

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов описа в подкаста " При ТоТо ", че остригал косата на 16-годишното си гадже, с цел да я " накаже ".

Тити споделя, че бил по отношение на 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я " накаже ", Папазов желал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се " борила неистово за косата си ", Папазов съумял " единствено " да направи дупки.

„ Пристига тя. Може би щях да простя, само че изнагля. Викам - да те запитвам нещо. Възпитателно ти дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си - по кое време си игра със Суно? Получих пъклен неточен отговор. И крещя в този момент, тъй като моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И стартира процеса на подкастряне “, споделя със удовлетворение Тити Папазов.

Историята продължава с появяването на комшия, който идва да ревизира какво се случва в жилището, мислейки си, че става въпрос за обезчестяване, поради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, в случай че хване жена си да му изневерява с най-хубавия му другар, на което той дал отговор " ще я убия! "

" Виж каква е разликата, аз единствено възпитателно я подстригвам ", споделя, че е дал отговор на съседа си Тити, на което цялата аудитория, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни овации.

През цялото време, до момента в който Тити споделя детайлностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е очевидно вдъхновен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в плевел смях.

Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи обществените мрежи едвам в този момент, след следващия случай на бита и обезобразена жена.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР