Видео услугата има 250 млн. потребители и е достъпна на

...
Видео услугата има 250 млн. потребители и е достъпна на
Коментари Харесай

Huawei заменя YouTube с Dailymotion в смартфоните си

Видео услугата има 250 млн. консуматори и е налична на 35 езика

Устройствата на Huawei ще се снабдят с достъп до видео услугите на Dailymotion
(снимка: Dailymotion)

Huawei и Daily motion подписаха световно партньорско съглашение, по силата на което смарт телефоните Huawei и Honor ще предложат на потребителите наличие от известната стрийминг услуга и нов видеоплейър.

Dailymotion ще размени YouTube в устройствата Huawei и Honor, защото китайският производител не може да употребява услугите на Гугъл, поради глобите, наложени от държавното управление на Съединени американски щати.

Потребителите на Dailymotion знаят, че тази услуга включва голям брой видеоклипове, които са блокирани в YouTube – най-популярния в света портал за хостинг и шерване на видео. Dailymotion, въпреки това, е налична на 35 езика и и има над 250 млн. консуматори.
още по тематиката
Приложението Huawei Video към този момент предлага на потребителите разнообразни развлекателни материали, в частност филми и сериали. Сътрудничеството с Dailymotion ще разреши консолидиране в Huawei Video на принадлежности за обработка и възпроизвеждане на видео, т.е. на самия видеоплейър Dailymotion.

Китайската компания интензивно създава екосистема под името Huawei Mobile Services (HMS Core) като опция на Гугъл в своите смарт телефони. Очаква се Dailymotion да помогне на Huawei да укрепи позициите си на пазара след развода с Гугъл.

Плановете на Huawei плануват поетапно внедряване на нови функционалности в платформата HMS Core, които да привлекат и задържат вниманието на потребителите. Според множеството анализатори, Huawei ще претърпи отлив на клиенти най-много на западния пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР