Видео със заплахи на несебърски свещеник спрямо руски гражданин бе

...
Видео със заплахи на несебърски свещеник спрямо руски гражданин бе
Коментари Харесай

Несебърски свещеник в окото на грозна свада с руснак

Видео със закани на несебърски духовник по отношение на съветски жител бе публикувано в обществените медии. Разпрата е сред отец Петър от несебърската черква „ Свето Успение Богородично” и Антон Смирнов, а фрагментите са снимани от брачната половинка на руснака.

На фона на спор за войната в Украйна и обидни реплики, се чуват и съответни закани.

„ Как ще кажеш, че съм дебил? Аз дето ти помогнах? Ти си мъртъв, бе момче. Ей тия дни ще те запаля. Руски отпадък “, са част от репликите на отеца.

Клипът приключва с тръгване на колата на свещеника против руснака, след което потегля на заден ход.

Пред БНР Бургас отец Петър показа, че има предистория на случката. Изрази и страдание, че е подхванал разпра.

" Предисторията е, че изгоних едни пияни руснаци, които в същото време се държаха непристойно. Той, който е бил заплашван от мен и се е страхувал за живота си, този човек си разрешава лукса да ме назовава дебил. Може би не трябваше да отивам да се саморазправям с него. Грешката е моя. Съжалявам “, сподели той.

Свещеникът вижда и политическа интервенция в тази ситуация:

„ Това, което преекспонира партия „ Възраждане “ е следващия на ниска цена пиар, който им се разрешава да вършат, само че в последна сметка подобен им е лидерът, знаете по какъв начин му споделят “.

През пролетта отец Петър приюти в своята черква две украински фамилии и сложи украинското знаме над храма в Несебър. Последва реакция на партия „ Възраждане”, които пробваха да смъкват знамето.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР