Видео с украински баща, който се сбогува с дъщеря, преди

...
Видео с украински баща, който се сбогува с дъщеря, преди
Коментари Харесай

Заминаващо от Украйна момиченце прегръща баща си, който не може да тръгне ВИДЕО

Видео с украински татко, който се сбогува с щерка, преди тя да бъде евакуирана от раздраната от война страна - до момента в който той е заставен да остане, раздруса мрежата.

Обленият в сълзи татко прегръща плачещата си щерка, а по-късно към тях се причислява и майката, преди тя и дребното дете да заемат местата си в рейс, който да ги изведе от страната.

На фона на продължаващата инвазия украинската гранична организация забрани на мъже на възраст сред 18 и 60 години да напущат страната. Мярката е ориентирана към „ гарантиране на защитата на Украйна и образуване на навременна готовност “.



Временната възбрана ще остане в действие за времето на военното състояние, оповестено в четвъртък сутринта.

Украинският президент Владимир Зеленски подписа декрет за обща готовност. Всички украинци, които могат да носят оръжие, са призовани да пазят родината си. Призовават се и военнослужещи и резервисти от страната, съгласно постановлението, което е в действие за 90 дни, предава Daily Mail.

Майки и дребни деца махат за довиждане на околните си, които са принудени да изоставят.

100 000 украинци са напуснали домовете си поради войната, заяви говорителка на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците. Няколко хиляди са пресекли границите с Молдова и Румъния, с цел да се спасят от съветските офанзиви. Точният им брой не може да бъде изчислен на този стадий.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР