Видео с мъж, който е арестуван, след като е хванат

...
Видео с мъж, който е арестуван, след като е хванат
Коментари Харесай

Без наказания след ареста на пътник, свален от трамвая без билет

Видео с мъж, който е задържан, откакто е заловен без билет провокира доста реакции във „ Фейсбук”. На клипа се вижда по какъв начин служители на реда са проснали юноша по очи на земята и го закопчават с белезници, до момента в който чиновник на Центъра за градска подвижност го притиска към земята. Случката се разиграва покрай трамвайна спирка в региона на метростанция „ Западен парк”.

„ Арестът не е осъществен, тъй като младежът е пътувал без превозен документ, а поради това, че се е държал нападателно. Служителят на центъра на градска подвижност е помолен от служителя на реда да му съдейства”, уточни Методи Аврамов от ЦГМ.
Арестуваха неточен пасажер в градския превоз поради експанзия против контрольори В интернет беше публикувано и видео от самия арест
Той уточни, че служителят на ЦГМ, който се вижда да затиска младежа към земята с коляно в главата, няма да бъде осъден, защото няма данни да е направил нарушаване – нито от клипа, нито от неговите пояснения.

„ Не бих споделил, че този човек е нарушител, има по-големи нарушители. Но е извършител, не си е платил билета. Този човек обаче има и права – в случай че откаже да заплати санкцията си, може да му бъде формиран акт, който той има право да възрази в 3-дневен срок”, разяснява специалистът по пътна сигурност Настимир Ананиев.

„ Не би трябвало да се стига до такова състояние. Това, което видях в клипа, ми се коства малко пресилено, само че не знам тъкмо каква е била ситуацията”, добави той.

По думите му е необичайно, че карцерът се прави благодарение на чиновник на Центъра за градска подвижност, до момента в който вторият служител на реда стои безучастно настрана.

Вижте още видеото:



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР