Видео регистратор е уловил гонка между два автомобила по околовръстното

...
Видео регистратор е уловил гонка между два автомобила по околовръстното
Коментари Харесай

„Подминаха ме сякаш съм спряла“: Опасна гонка по Околовръстния пък в София

Видео регистратор е уловил гонка сред два автомобила по околовръстното в региона на „ Младост “ 4. От данните на устройството ясно се вижда, че карат с доста над разрешените 80 километра в час.

Автомобилът с регистратор се движи със 77 километра в час, само че наподобява, че като че ли е спрял, когато го подминават двете гонещи се коли.

Оказва се, че единият от колите е добре прочут освен на полицията, само че и на медиите с дрифта на жълтите павета.

Диана Русинова е подала сигнал в полицията

„ Преди към две вечери се прибирах по този път към 22 часа, когато двамата водачи минаха. Видях жълтия автомобил и инстинктивно погледнах в дясното огледало, тъй като усетих, че нещо ще ме изпревари оттова, което по принцип не е обикновено. Беше същият автомобил от жълтите павета – същият цвят и същият регистрационен номер. Заради скоростта не мога да дефинира кой го е карал “, изясни пред bTV Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

„ На мен ми наподобява на гонка. Ясно се вижда на регистратора, че се движа тъкмо със 77 километра в час, а те ме подминаха като че ли съм спряла “, разяснява тя.

В града работят над 300 камери

Екипът на bTV потърси информация от камерите в правата. Едно от таблата сред 22 часа и 23 часа е отчело общо четири нарушавания – три нарушавания със скорост от 170 км/час и едно с 200 км/час.

„ Трябва да се види часът от устройството. Напълно е допустимо да се откри скоростта на колите. Аз съм човек, който кара много. Аз в действителност се стреснах. Ако е млад лидер, който няма рефлекси, може да докара до отклонение вдясно или вляво и да се провокира тежко произшествие “, акцентира Русинова.

Полицията в София беше вдигната на крайник откакто получи сигнал за шофиране с висока скорост

Екипът ни потърси Георги Фиков, който преди е шофирал автомобила. Той отхвърли да е карал и изясни, че е оставил ключовете в автокъщата, в която стои автомобилът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР