Видео, показващо как автомобил се движи в насрещното платно на

...
Видео, показващо как автомобил се движи в насрещното платно на
Коментари Харесай

Шофьор създава хаос в насрещното на АМ Хемус

Видео, показващо по какъв начин автомобил се движи в насрещното платно на придвижване на Автомагистрала " Хемус ", стана шлагер в обществените мрежи. Шофьорът освен пътува в насрещното платно на автомагистралата, само че и в най-лявата, изпреварваща, скоростна лента на придвижване.

Видеото е снимано на Автомагистрала " Хемус " на 5 декември, вторник. На фрагментите ясно се вижда по какъв начин автомобил " Ауди " с регистрация от област Враца кара в изпреварващата лента на насрещното платно. Водачът се движи от самото начало с включени спешни светлини.

Въпреки аварийките лидерът не се преценява с трафика и другите участници в придвижването и не отбива настрана, нито минава и в най-дясната, спешна лента на придвижване. Пред лидера се отваря и опция даже да отбие на бензиностанция в насрещното платно, само че той съзнателно не го прави и продължава да кара в насрещното.

На видеото се вижда ясно още и по какъв начин различен автомобил , движещ се в вярното платно, захожда да изпреварва ТИР. Леката кола се движи относително бързо, само че се постанова да понижи, с цел да избегне преден удар с аудито.

Само за два дни видеото е гледано над 110 хиляди пъти във Facebook. Авторът на клипа оповестява по време на видеото регистрационния номер на нарушителя.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР