Видео показва инцидент на пътя към палатите на CES 2019Tesla

...
Видео показва инцидент на пътя към палатите на CES 2019Tesla
Коментари Харесай

Tesla на автопилот блъсна робот в Лас Вегас

Видео демонстрира случай на пътя към палатите на CES 2019

Tesla Model 3 в режим на автопилот блъска робота Promobot (източник: видео / Promobot)

Необичаен случай – конфликт на електрически автомобил в режим на автопилот и робот – бе сниман на видео в навечерието на CES 2019 в Лас Вегас. В това необичайно ПТП вземат участие Tesla Model S и Promobot , а пострадал е роботът.

Според източника на видеото, Promobot вървял към щанда на компанията на CES 2019, само че се отклонил от маршрута и попаднал на пътя на нает електрически автомобил Teslа Model S, ръководен от лидера в режим на автопилот.
още по тематиката
Случката се разиграва в навечерието на ревюто за потребителска електроника в Лас Вегас, което се организира тази седмица. На видеото се вижда по какъв начин електрическият автомобил блъска робота, който е позициониран в лявата част на платното, продължава напред и стопира след към 50 метра.

В резултат на конфликта, роботът остава паднал на земята в безпомощно положение. Възможно е сниманият случай да е режисура, само че сходни конфликти е все по-вероятно да се случват по пътищата в близка вероятност, защото навлизаме в ерата на самоуправляемите коли и роботите.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР