Видео показва екип от домашни инспектори в Лос Анджелис, които

...
Видео показва екип от домашни инспектори в Лос Анджелис, които
Коментари Харесай

Скуотери в Лос Анджелис са изпратени да се опаковат, докато домашните инспектори влизат, сменят ключалките, видео показва

Видео демонстрира екип от домашни инспектори в Лос Анджелис, които дават на група от дузина скуотери инспекция на действителността, преди да влязат в дома, смениха ключалките и заковаха прозорците.

" Полицията ще пристигна ", споделя един от настанилите се на инспекторите в предния двор във видеозапис с мобилен телефон, записан по-рано този месец в предния двор на дом в долината Сан Фернандо.

„ Това е добре “, дава отговор инспекторът. „ Влизаме. “

Неподвижно изображение, направено от видео с мобилен телефон, демонстрира, че скуотерите в последна сметка стартират да измъкват личните си движимости от къщата, до момента в който домашните инспектори оглеждат къщата, която са нахлули. (Squatter Squad/LOCAL NEWS X /TMX)

Група, известна като Squatter Squad, е снимала видеото и споделя, че отстранява законно самоселниците от частна благосъстоятелност от 2018 година насам.

Те употребяват разнообразни правни техники, използвани за всеки обособен случай, с цел да отстранен хора, които нахлу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР