Видео от охранителна камера, запечатало как мъж удря младо момиче,

...
Видео от охранителна камера, запечатало как мъж удря младо момиче,
Коментари Харесай

Видео с насилие над млада жена шокира Франция

Видео от охранителна камера, запечатало по какъв начин мъж удря младо момиче, шокира Франция. В изявление за локално радио 22-годишната студентка Мари Лагер , описа какво се е случило в един от парижките квартали.

Преди няколко дни, на връщане от работа, минава около мъж, който стартира да издава неприлични звуци, да прави нецензурни и унизителни мнения и полови подмятания към нея. Мари се обръща към него и му споделя да спре. В яда си той хвърля пепелник от близкото заведение по нея, който не съумява да я уцели, а по-късно я приближава и я удря. Мъжът към момента се търси.

Първоначално Мари се прибира у дома, само че по-късно взема решение да се върне, да събере свидетелски показания и да заведе дело. Случаят съответствува с желанието на френското държавно управление да стартира да глобява за непочтено държание по улиците, като глобите са сред 90 и 750 евро, според от провинението.
Ето какво още описа нападнатата студентка:
" Когато минах около него той си разреши да издава звуци. Неприлични звуци, подсвирквания, жестове с езика си. Когато се обърна знаех, че ще ме удари. Така че... нямах кой знае какъв избор. Да, можех да избягам, без подозрение. Но няма да привеждам глава! Няма и да се оправдавам, това не предстои на коментар! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР