Видео на полицейски автомобил вдигнат във въздуха, бързо набира популярност

...
Видео на полицейски автомобил вдигнат във въздуха, бързо набира популярност
Коментари Харесай

Ето какво се случва когато полицаи паркират неправилно

Видео на полицейски автомобил вдигнат във въздуха, бързо набира известност в интернет откакто бе качен в YouTube каналът на SWNS преди няколко дни. Кадрите демонстрират кола на полицията във Англия, която наподобява не е паркирала по най-правилния метод.

Бялото Peugeot 308 е благосъстоятелност на полицията в Лийдс и по това време чиновниците на реда правили инспекция на улични продавачи в града. Според очевидци, патрулният автомобил бил паркиран на мястото от единия от служителите на реда, след което те тръгнали на инспекция. Изглежда чиновниците на реда не забелязали прибиращите се колчета, сложени на мястото, с цел да блокират прекосяването на коли и уцелили точния миг, когато те биват вдигнати.

Единия от продавачите споделя за мощен удар, последван от повдигането на Peugeot-то, което останало в тази позиция до идването на екип, който ръчно да смъкна колчетата и да върне предницата на патрулката на земята. От полицията разясниха, че колата ще бъде подробно прегледана и поправена, преди да бъде употребена още веднъж.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР