Видео, на което се вижда как Емануела шамаросва репортерка предизвика

...
Видео, на което се вижда как Емануела шамаросва репортерка предизвика
Коментари Харесай

Емануела заби шамар публично

Видео, на което се вижда по какъв начин Емануела шамаросва кореспондентка провокира десетки мнения в обществената мрежа Тик-Ток и се популяризира като мега сеир. До какъв брой обаче протичащото се на него не е исценировка?

Клипчето демонстрира по какъв начин прелюбопитна Тик-Токърка задава неуместен въпрос към Емануела, а точно " Малък или огромен? ". Певицата обаче очевидно не приема тематиката за размера на мъжкото достолепие и подканва за " Другия въпрос, само че откакто питащата продължава да я предизвика в тази тенденция, получава непредвиден отговор, а точно звучна плесница. Ситуацията се разиграва в столичен клуб, евентуално преди присъединяване на изпълнителката на " Таралеж ".
Реклама
Въпросното видео обиколи всички обществени мрежи и събра хиляди гледания, а мненията варират от „ Заслужава си поради нахалните въпроси “ до оферти към пострадалата да съди звездата на „ Пайнер “. Създателката на наличие в Тик-Ток Стела Павлова, която го раздава кореспондентка. Момата обича постоянно да предизвика инцидентни хора, които засича по улиците или заведенията, задавайки им провокативни въпроси за да основава сеир в Тик-Ток. След като се опита да въвлече и звездата Емануела в такава обстановка, тя просто не й даде късмет, само че пък я направи по-известна в сравнение с е била с шамаросването.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР