Видео, на което мъж пали билборд с реклама на цигари,

...
Видео, на което мъж пали билборд с реклама на цигари,
Коментари Харесай

Депутат пали билборд?

Видео, на което мъж пали билборд с реклама на цигари, бе изпратено на ФАКТИ от човек, който твърди, че е народен представител. Самоличността му все още не е открита, провокира неразбиране и това, че назовава медиите "третата власт ", вместо четвърта (метафората "четвърта власт " се постанова във Франция към 1870 година след процеса на Алфред Драйфус - бел. ред.)

Ето цялото писмо на "депутата " и видеото:

Мнозина си мислят, че да си народен представител е изключителна привилегия и мястото в Народното събрание подсигурява безкрайна власт. С това писмо бих желал да ви осведомявам, че обстановката не е тъкмо такава и даже аз се усещам безпомощен да направя смяна, по този начин нужна за цялото ни общество. Промяна, която сме длъжни да дадем на себе си и най-много на децата си.

Липсата на поддръжка от страна на моите сътрудници ме подтикна да подхваща радикални дейности, по тази причина в символ на митинг персонално стартирам да заличавам билборди с реклами на цигари. И с цел да не си помислите, че това е някаква смешка, ползвам видео.

Неслучайно се обръщам към вас - третата власт.

Информирал съм с отворено писмо и всички мои сътрудници в Народното събрание. Него може да намерите в приложения файл.

Сами разбирате, че обстановката изисква от мен да запазя анонимност.. най-малко към този момент.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР