Видео игрите са популярно забавление от десетилетия, но парите и

...
Видео игрите са популярно забавление от десетилетия, но парите и
Коментари Харесай

Кои са най-популярните eSports игри през 2020 година?

Видео игрите са известно развлечение от десетилетия, само че парите и промишлеността към най-хубавите eSports игри бележи все по-голямо развиване в последните години. eSports не значи, че някои другари ще се съберат да играят дадена игра мултиплейър в хола си - esports е многомилиардна промишленост, която включва голям брой игри във всеки род, от екшън игри до спортни игри. Ние ще ви срещнем с най-популярните електронни спортове през 2020 година, основани на редица фактори, в това число зрителска публика, събития и общ триумф.

Counter-Strike: Global Offensive

Изминаха осем години от дебщта на Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), като този eSports резервира позицията си като една от най-хубавите игри в света. Играта предлага на потребителите чести актуализации на, развива се рентабилен пазар, като има и доста събития всяка година. Наред с продължаващите лиги като BLAST Premier и ESL Pro League, през 2020 година има голям брой шампионати от най-високо равнище като IEM Katowice 2020, DreamHack Anaheim и двете ESL One събития надлежно в Рио де Жанейро и Кьолн.

Що се отнася до зрителската публика, най-големият шампионат през 2019 година за CS:GO беше IEM Katowice, който събра 1,2 милиона гледания с награден фонд от 1 милион $. В момента присъдените награди на тази игра са малко над 91 милиона $. В уеб страницата на HLTV има всички идни CS:GO шампионати, като там може да се информирате за идните събития.

League of Legends

League of Legends е един от най-известните eSports в света. Изминаха съвсем 11 години от стартирането на League of Legends, а присъдената обща парична наградана сума е 73,5 милиона $ при над 2400 събития. Южна Корея е най-популярният и сполучлив пазар за LoL, като осем от първите 10 играчи в света са от страната. Всъщност единствено един състезател в топ 25 - Лука " PerkZ " Перкович - е от страна, друга от Южна Корея или Китай, което демонстрира известността и господството на двете азиатски страни в LoL. Що се отнася до дейните играчи, информация от предходната година гласи, че има към осем милиона по едно и също време дейни консуматори дневно, а това потвърждава известността на този eSport.

Fortnite

Fortnite e най-бързо прогресиращият eSport в света. Над 80 милиона $ са били раздадени като награди единствено за две години. Играта завладя света, когато започва през септември 2017 година, а като esports Fortnite към момента има доста да се развива. Миналата година видяхме най-голямото събитие на Fortnite като esports в миналото – това бе Световното състезание на Fortnite в Ню Йорк. Все още нищо не е доказано за 2020 година, само че всички чакат Epic Games да усилят премиите за идващото Световно състезание. Благодарение на сумата, която Epic раздаде през 2019 година, Fortnite бързо надмина множеството електронни спортове, с цел да е с третата най-висока наградна сума за всички времена, като единствено CS: GO и DotA 2 са предложили по-голям награден фонд.

Други известни електронни спортове са Call of Duty и Dota 2. По време на пандемията всички eSports регистрираха огромен пгорес, защото бяха главно развлечение на играчите в онлайн букмейкърите. Същото може да се каже и за редица виртуални спортове онлайн , измежду които футбол, тенис и баскетбол. Много хора залгаха на виртуален баскетбол в Efbet, защото всички баскетболни шампионати в света бяха преуставенони поради пандемията на Covid-19.

*публикация

 

 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР