Видео и снимки от спецакцията в столичния кв. Орландовци от

...
Видео и снимки от спецакцията в столичния кв. Орландовци от
Коментари Харесай

МВР с видео от спецакцията в столичния кв. Орландорци

Видео и фотоси от спецакцията в столичния кв . " Орландовци " от 7 март пусна през днешния ден пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Кадрите демонстрират ареста на арестуваните, както и откритите у тях оръжия, огромен брой персонални карти, телефони, преносим компютър и друга техника.

Припомняме, че през днешния ден Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за непрекъснат арест на 12 лица по делото ‚Орландовци ".
 Спецпрокуратурата изиска непрекъснат арест за 12 души по делото
Спецпрокуратурата изиска непрекъснат арест за 12 души по делото " Орландовци "

За другите двама към момента няма импортирано искане за непрекъснато задържане

Групата, по данни на проверяващите, се е занимавала с разпространяване на опиати, грабежи, обири, произвеждане и разпространяване на акцизни артикули без бандерол.

Операцията бе извършена от Столична дирекция на вътрешните работи, Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура след близо 7-месечно наблюдаване и следствие на незаконната ѝ активност.

през вчерашния ден, 8 март, прокуратурата повдигна обвинявания на 14 души след спецакцията в столичния квартал " Орландовци ".
 14 обвинявания след спецакцията в
14 обвинявания след спецакцията в " Орландовци "

Групата е работила повече от 3 години

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви през вчерашния ден, че двамата полицейски чиновници, помагали на Гольовците са задържани.

На 7 март в столичния квартал " Орландовци " беше обезвредена проведена незаконна група за разпространяване на опиати и грабежи. Тогава стартира и следствието на възможното присъединяване на двама чиновници на Второ РПУ в София.

По-късно на същия ден стана ясно, че двамата полицейски чиновници осигурявали чадър при осъществяването на съответните закононарушения от Гольовците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР