Видео: фейсбукКостадин Костадинов официално обяви, че се кандидатира за кмет

...
Видео: фейсбукКостадин Костадинов официално обяви, че се кандидатира за кмет
Коментари Харесай

Костадин Костадинов обяви голямата новина: Кандидатирам се за кмет на Варна


Видео: фейсбук

Костадин Костадинов публично разгласи, че се кандидатира за кмет на Варна. Това стана във видео изказване от самия него в сoциалните мрежи.

" Сега съм на 40 години. Учих отвън Варна, живях отвън Варна, живях малко и в София, само че постоянно се връщах тук. Когато предстоеше да се роди второто ми дете, бяхме още в София и това стана повода да се върнем назад във Варна:) Не можех да си показва детето ми да се роди отвън родния ми град, а децата ми да пораснат надалеч от морето. Син съм на моряк – просто нямаше по какъв начин да стане:) Та с две думи казано – не желая доста. Искам децата ми да имат това, което имах и аз. Искам да бъдат щастливи и спокойни, както бях и аз. Искам градът ми да бъде чист, зелен, хубав и спокоен – подобен, какъвто беше в моето детство. И за това работя всеки ден.

Това е повода, заради която към момента се занимавам с политика. Родната политическа фауна ме отвращава до дъното на душата ми, само че не желая да разреша на същите твари, които унищожиха живота на поколението на моите родители, да сторят същото с нас и с нашите деца. Винаги съм считал, че всичко зависи от нас и всеки самичък кове ориста си. На това изучавам децата си и за по-сигурно това им го демонстрирам и персонално. "

Припомняме, на кметските изборите през есента на 2015 година, Костадин Костадинов събра 5,5% от гласовете на варненци. На предишните парламентарни избори пък партията му " Възраждане " не съумя да влезе в Народното събрание, само че даде сериозна поръчка за присъединяване в бъдеюто ръководство на страната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР