Видео: фейсбукНай-много ние вярваме в демокрацията. Най-демократичното е да върнеш

...
Видео: фейсбукНай-много ние вярваме в демокрацията. Най-демократичното е да върнеш
Коментари Харесай

Борисов в Ямбол: Битката на тези избори е много тежка. Апартаментгейт беше тежък удар за ГЕРБ

Видео: фейсбук

" Най-много ние имаме вяра в демокрацията. Най-демократичното е да върнеш властта на оня, който ти я е дал ", каза премиерът Бойко Борисов в Ямбол. 

    

" Апартаментгейт беше тежък удар за нас по време на Евроизборите. Всеки, който реши, че би трябвало да живее по-луксозно от останалите, няма място при нас ", добави още той във връзка свадите в ГЕРБ по-рано тази година, написа novini.bg.             

" В Ямбол пристигнах, тъй като чух неприятни приказки, които не са правилни. Знам, че може да създадем още положителни неща. Ако ни предизвикат - отговаряйте, само че ние няма да сме провокатори ", добави Борисов.

Той призна, че това е единствената партийна среща, на която участва. " Не участвам, тъй като всички микрофони са ориентирани към мен. А в ГЕРБ имаме прекрасни хора, имаме към този момент положителни ръководители. Дори на предизборната кампния в София не отидох, защото Йорданка Фандъкова вече има опит и може сама да се оправя ", изясни министър председателят.

И разкри, че е пристигнал в Ямбол, с цел да успокои духовете и да отхвърли приказките за " две ГЕРБ ". Както е известно в ГЕРБ-Ямбол имаше разнобой за кметската номинация. След като сне доверието си от досегашния градоначалник Георги Славов, партията издигна регионалния шеф Димитър Иванов. " Какво толкоз делите в тоя Ямбол? ", зачуди се Борисов.

" Ще вървя още веднъж в Шумен, тъй като там борбата с Движение за права и свободи минава граници. Демокрацията и честните избори са толкоз значими, колкото всичко останало. В смесените региони, а и по принцип, главният ни конкурент е Движение за права и свободи, тъй като те са единствената проведена партия ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Битката е доста тежка. Просто партията сега се бори с големи старания. Българска социалистическа партия са дезертирали отвред, чакат като кукувици ", акцентира още той.

На ямболии той даде обещание дотъкмяване на новата постройка на  болничното заведение и ново игрище.

 Встрани от кметските избори, Борисов приказва и за обстановката в Сирия. Каза, че поддържа контакт с Турция, с цел да се следи създалата се обстановка. Посочи, че се е чул и с Майк Попмео, държавия секретар на Съединени американски щати, с който също са разискали казуса в Сирия.

" Не бива войната в сирия да провокира голяма бежанска вълна към нас ", безапелационен бе Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИм
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР