Видео: фейсбук група Шофьори БургасСериозни са щетите след невижданата тропическа

...
Видео: фейсбук група Шофьори БургасСериозни са щетите след невижданата тропическа
Коментари Харесай

Щетите след бедствието в Бургас: Блокирани пътища, забавяне в графика на автобусите, паднала изолация...

Видео: фейсбук група " Шофьори Бургас "

Сериозни са вредите след невижданата тропическа стихия, която стартира в 16:55 часа в Бургас през днешния ден.  На публицистичната поща получаваме голям брой сигнали за паднали дървета и потърпевши коли, написа Флагман.бг. 

В Кумлука е паднал голям клон върху кабелната мрежа на тролейбусите, което ще забави графика на публичния превоз . Проблем има и с изкоренени дървета на бул. " Мария Луиза ".

От общинския транспортьор " БургасБус " предизвестяват, че рейсове и тролейбуси ще имат закъснение до момента в който не бъдат изцяло изчистени улиците. 

Към този час - 17:30 часа на крайник е вдигнато съвсем цялото общинско дружество " Транспорт " и отдел УКОРС. При нужда ще бъде затворена и подземната улица. 


Ето какво се случи с витрината за сладолед на ул. " Александровска "

В същото време получихме сигнал, че мощният вятър събори изолацията, сложена на първия етаж на бл. 76 в жк. „ Славейков “. Сградата не е санирана, а притежателите на жилищата са създали самостоятелни поправки.

Цели части от панела безусловно са се стоварили на земята, а част от тях и върху колите, паркирани наоколо до блока. За последното свидетелства фотоси във фейсбук групата „ Шофьори Бургас “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР