Видео асистент рефер на всички стадиони в страната поиска бизнесменът

...
Видео асистент рефер на всички стадиони в страната поиска бизнесменът
Коментари Харесай

Домусчиев поиска видео рефери на всички стадиони

Видео помощник рефер на всички игрища в страната изиска предприемачът и притежател на футболния клуб " Лудогорец " Кирил Домусчиев. " Докато съм член на Изпълкома (на БФС – бел. ред.), ще упорствам за ВАР на всички игрища в България. Нека футболът спечелва!!! ", написа той във фейсбук профила си.

Постът му е предизвикан от противоречиво съдийско присъждане на мача сред " Лудогорец " и " Черно море " в събота. Двубоят приключи 1:1. В края на мача гол на Клаудиу Кешеру от " Лудогорец " не беше приет поради нарушаване против вратаря на " Черно море ". След мача от разградския отбор упрекнаха съдията Георги Кабаков в преднамереност. Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев даже изиска Кабаков повече да не свири мачове на тима.

" Снощи гледах мача Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед и си мисля какъв брой потребен ще е ВАР за българското състезание. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от " Кабаковците "! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори ", написа във фейсбук профила си Домусчиев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР