Виден активист на Black Lives Matter, който се опита да

...
Виден активист на Black Lives Matter, който се опита да
Коментари Харесай

Defund-полицейски активист, осъден да плати съдебни сметки за BLM, след като твърди, че групата й дължи $10 милиона

Виден деятел на Black Lives Matter, който се опита да събере $10 милиона в „ несериозно “ дело против националната група предходната година, може в този момент ще бъде на куката за повече от $700 000 за правосъдни такси и разноски, научи The Post.

Активистката от Лос Анджелис Мелина Абдула към този момент е наказана да заплати 100 698 $ юридически възнаграждения на Bowers Consulting, компания, ръководена от водача на фондацията Black Lives Matter Global Network Shalomyah Bowers, според решение от този месец на Върховния съд на Лос Анджелис арбитър,

„ Мелина Абдула изиска правосъдно дело за неистини, с цел да се опита да завоюва власт, и това не проработи “, сподели Бауърс в извънредно изказване за The Post в сряда. „ Щастлив съм, че съдията уверено отхвърли делото на Мелина преди няколко месеца, само че също по този начин беше в действителност значимо да има известна отговорност за нейните дейности, тъй като свободата на словото не ви разрешава да разпространявате неистини... Благодарни сме, че съдията я държи виновна. ”

На 30 януари с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР