Victoria Group Hotels and Resorts получи „Златен приз“ за „Най-добра

...
Victoria Group Hotels and Resorts получи „Златен приз“ за „Най-добра
Коментари Харесай

Victoria Group Hotels and Resorts с приз „Най-добра туристическа компания за 2017 г.“

Victoria Group Hotels and Resorts получи „ Златен приз “ за „ Най-добра туристическа компания за 2017 година “ от списание „ Туризъм и отдих “. Изданието връчва влиятелните награди за тринадесети път, отличавайки водачите, съдействали за развиването на туризма в България. Днес, на 25-ата Международна туристическа борса „ Ваканция и СПА експо “.,провеждащо се под патронажа на Министерство на туризма, премията бе връчена на Светослав Георгиев, шеф „ Продажби, маркетинг и развиване “ на Виктория груп. Той насочи покана към всички присъстващи през идния летен сезон да посетят и най-новия хотел на холдинга – Hacienda Beach в град Созопол.

Директорът „ Продажби, маркетинг и развиване “ на Виктория груп
Светослав Георгиев приема влиятелния приз

Критериите, съгласно които са били избрани номинираните компании, са висока просвета на обслужване и професионален мениджмънт – фактори, утвърждаващи България като привлекателна туристическа дестинация.

Щандът на Victoria Group е един от най-впечтляващите и
новаторски на ревюто Ваканция & SPA 2018

Тази премия е следващото доказателство за лидерските позиции на Victoria Group Hotels and Resorts в сектора. Създаден през 1996 година, холдингът е най-големият хотелиерски оператор в страната ни с портфолио от хотели категория 4 и 5 звезди в топ дестинациите на България и с основни партньорства с най-големите тур оператори в международен мащаб.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР