VIASAT WORLD ще излъчи епичния нов сериал Свят в пламъци

...
VIASAT WORLD ще излъчи епичния нов сериал Свят в пламъци
Коментари Харесай

`Свят в пламъци` показва Втората световна война през историите на обикновени герои

VIASAT WORLD ще излъчи епичния нов сериал " Свят в пламъци " (WORLD ON FIRE) по EPIC DRAMA.

Проект на BBC One, продуциран от Mammoth Screen (автори на „ Полдарк “), World on Fire е нов трагичен сериал от сценариста Питър Баукър. Снимана на голям брой местоположения в Европа, в това число Полша, Франция, Германия и Англия, това е вълнуваща драма, която проследява историята на Втората международна война посредством историите елементарни хора от всички страни на световния спор.



Снимка: Epic Drama

Първият сезон споделя за първата година на войната, започвайки с немската инвазия в Полша през септември 1939 г. 

С присъединяване на звезден актьорски състав, в това число носителката на „ Оскар “ Хелън Хънт (As Good As It Gets), носителят на Еми и БАФТА Шон Бийн (Game of Thrones), както и номинираната за Оскар и носителка на Оливие Лесли Манвил (Harlots, Phantom Thread), първият сезон въвлича в ужаса на разразяващата се война. Участват и полските артисти Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Radosław Kaim, Agata Kulesza и Tomasz Zietek.

Телевизионната поредица има универсално звучене и изследва човешки истории, скрити в този сеизмичен миг от историята на 20-ти век. От Хари, млад преводач от британски във Варшава, впримчен в договаряния с нацистите в опит да изведе полската си обич Каша отвън страната, до Луис, момичето, което го чака вкъщи. От Нанси, американка - боен сътрудник, която не може да откри мира, с изключение на когато животът ѝ е в риск, до семейство Рослър в Берлин, разтревожени за ориста на сина им, който е боец, до момента в който в същото време се пробват да опазят щерка си от вниманието на нацисткия режим.

Първи сезон на World on Fire ще дебютира извънредно по Epic Drama в Централна и източна Европа през есента и ще бъде разполагаем за видео по поръчка посредством операторите – сътрудници на ТВ канала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР