Виа Травъл предлага на всички любители на руската култура и

...
Виа Травъл предлага на всички любители на руската култура и
Коментари Харесай

Вижте Белите нощи в Русия

Виа Травъл предлага на всички фенове на съветската просвета и архитектура , с която да станат част от пътешествениците-свидетели на най-невероятните бели хоризонти, когато северните ширини са окъпани в перлен искра през цялата нощ.

Едно странствуване през интервала на белите нощи в Санкт Петербург, допълнено от аристократичния дух на величествената Москва. През тези най-дълги летни дни в Санкт Петербург денем туристите ще се радват на слънчевите милувки, а през нощта остават будни най-малко една нощ, с цел да не пропуснат впечатляващата панорама, когато слънцето мързеливо се спуска към хоризонта, само че свенливо отхвърля да залезе изцяло.



Фонтаните в Двореца Питерхоф

Човек изживява една особена еуфория, когато се разхожда из историческите улици на града в среднощ, а непрекъснатото му чувство е, че е рано за прибиране. За още по-пълно преживяване, Виа Травъл Не пропуща да предложи спектакъла на отварянето на мостовете по Нева, когато корабите минават като фантастични видения, движещи се по светлинните отражения на реката.

Туристите споделят, че се усещат като кралски особи измежду дворците Петерхоф, Екетeрининския замък в Царско село, Ермитажа, измежду техните големи паркове, красиви градини, невероятни водни каскади и бални зали. Екатерининският замък е мястото, където те ще видят известната Кехлибарена стая на Екатерина Велика, само че перлата в короната е двореца Петерхоф с неговите невероятни фонтани и украсени градини.

Като една от най-оживените европейски столици, Москва е микс от история и актуалност, цялостна със световноизвестни обекти и атракции, грандиозни катедрали, а до оживените зелени площи се издигат футуристични небостъргачи.



Червен площад

В сърцето на столицата на Русия е може би най-посещаваната забележителност на Москва - Червеният площад. Заобиколен от красива архитектура, това е мястото, където е разгърната по-голяма част от историята на града. На това основно място са Кремъл, Катедралата Василий Блажени, която със своите приказни цветни куполи наподобява на някое лакомство, което притегля неудържимо, само че по едно и също време с това на човек не му се желае да отхапе, с цел да му се радва по-дълго.

В непосредственост е и елегантната историческа улица в самия център на града - Арбат (едно от най-туристическите места в Москва). С доста кафенета и заведения за хранене, музика онлайн, реализатори и карикатуристи, монументи, Арбат е толкоз натурален магнит за всеки, решил да прекара няколко безгрижни часа в протяжни разходки. Виа Травъл не пропуща и Третяковската изложба - дом на една от най-големите сбирки на съветското изкуство в света.

За всички записани до 31.01.2022 са планувани отстъпки.

Какви са преимуществата на тази стратегия:

- Директни полети на България Ер до Санкт Петербург и от Москва;
- Най-подходящото време за осъществяване през месец юни, когато дните са най-дълги (по време на Белите нощи);

- Предлагайки круиз по река Нева и нейните канали, Виа Травъл сервира едно от най-атрактивните прекарвания, които туристите чакат с неспокойствие през нощта, а точно повдигането на мостовете;
- Настаняване в подбрани изпитани хотели с комфортна локация (хотелът в Санкт Петербург е в топ центъра на града);

- Най-добрите опитни локални екскурзоводи на български език, съпътстващи групата по време на маршрута;
- Най-доброто предложение за вечеря в Санкт Петербург - в дворцова конюнктура и с фолклорна стратегия (в Николаевски дворец);

- Допълнително предложение за вечеря в Москва в един от най-хубавите заведения за хранене Удивительная Россия, както и единствено за тази дата през месец юни още една спомагателна нощувка в Москва;

- Обогатена стратегия в Москва с опция за предложение на спомагателна екскурзия до дворците в Царицино и Коломенское

Виа Травъл е една от и водач на пазара, предлагащ огромна палитра от екскурзии без аналог. Една от топ дестинациите, която тя сполучливо предлага в продължение на съвсем 10 години е екскурзията до Санкт Петербург и Москва.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР