Входът на бивша дискотека в Асеновград се е превърнал в

...
Входът на бивша дискотека в Асеновград се е превърнал в
Коментари Харесай

Открита градска тоалетна - на пъпа на Асеновград

Входът на някогашна дискотека в Асеновград се е трансформирал в градска тоалетна. " Сгушеното " под читалище родолюбие местенце развонява града всяко лято, към този момент години наред. Това " кътче ", ситуирано тъкмо в центъра на града до един от парковете и под най-голямото културно средище, наподобява като че ли никой в никакъв случай не го е чистил.

Мястото е затрупано от всевъзможен тип боклуци - найлонови торбички, картонени и пластмасови чаши и шишета, остарели парцали, купища листа и още, и още... Паяжините по ъглите злокобно дебнат следващия, който ще си изхвърли кутията от обяда или фаса от изпушената цигара там, или просто ще употребява зоната за тоалетна. Преди десетина години това място представляваше една от " вървежните " нощни заведения в Асеновград. Сега, обаче, явно входът й се употребява, като бунище.

Вътре помещението е във форма на дълъг кулоар. По информация от управлението на читалище " Родолюбие ", помещението е благосъстоятелност на общината и е настрана от читалищната постройка, по тази причина и не се употребява за мероприятия и действия. Служителите на културния дом на Асеновград изясняват, че лятото прозорците им в никакъв случай не могат да бъдат отворени, защото мирисът, който се разнася, е миризлив. Ежедневно в непосредствена непосредственост около спонтанното бунище минават елементарни жители, видни персони и публични лица. Но очевидно никой не го вижда. А асеновградчани като че ли се възползват от това и вместо да подадат сигнал за обстановката, избират да подминават, възмущавайки се мислено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР