Вгробището Айви Хил в Седарбрук, Филаделфия, има надгробен камък с

...
Вгробището Айви Хил в Седарбрук, Филаделфия, има надгробен камък с
Коментари Харесай

Момчето в кутията: Едно от най-зловещите убийства в историята

Вгробището Айви Хил в Седарбрук, Филаделфия, има надгробен камък с надпис " Неизвестното дете на Америка ". Той е непрекъснато увещание за детето, което лежи под него - момче, което е открито пребито до гибел в кутия преди към 65 години. Оттогава то е наричано " Момчето в кутията ".

Откакто е открит през 1957 година, казусът " Момчето в кутията " озадачава полицията във Филаделфия. Благодарение на генетичните проби обаче е открито, че четиригодишната жертва е Джоузеф Аугуст Зарели.

Едно от най-известните неразкрити убийства във Филаделфия, самоличността на " Момчето в кутията " озадачава проверяващите в продължение на години . След откриването му през 1957 година детективите в града са преследвали хиляди следи - някои по-добри от други - и са останали без резултат.

Откриването на момчето в кутията

На 23 февруари 1957 година студент в колежа " Ла Сал " за първи път вижда момчето в кутията. Студентът бил в региона с вярата да зърне девойките, записани в " Сестрите на положителния овчар ", дом за изоставащи младежи. Вместо това той вижда кутия в храсталака.

Thread: THE BOY IN THE BOX
— Noam
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР