Везни Вие сте знакът на партньорство, везни, но дори и

...
Везни Вие сте знакът на партньорство, везни, но дори и
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ

Везни

Вие сте знакът на партньорство, везни, само че даже и ти можеш да останеш във връзки след приключване на периода им на валидност. Този месец, даже вие може да сте шокирани от това какъв брой елементарно става да отстоявате себе си. Ако някой не се отнася с вас вярно, е време да им кажете. С планетите на ваша страна, в никакъв случай няма да се притеснявате, че ще се озовете сами. 

 Любовно предсказване за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 1)
ОВЕН Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: смяната е единствената константа. И тази смяна може да се прояви по разл...

Този месец стартира есента, скорпион, само че ще се добиете ли цвят ли с нея? Когато планетите се подредят, вие сте изправени пред избор. Можете да се карате с колегата си за всевъзможни дребни нелепости, или можете да вложите сила в правенето на нещо по-горещо и по-забавно.

Стрелец

Вашето мото постоянно е „ Всичко или нищо “, стрелец, само че септември не е най-хубавият месец за взимане на огромни, спонтанни решения. Скъпо бизнес решение или емоционален ход на връзката може да има противоположен резултат, по тази причина се пробвайте да запазите живота въздържан този месец. Обещаваме, че можете да действате по-приключенски по-късно през годината. 

Козирог

Въпреки вашата професионална персона, вие евентуално сте по -зле, в сравнение с изглеждате, козирози, а септември ви моли да се облегнете на тази страна на себе си. Звездите се подравняват този месец, с цел да изпълнят всичките ви полови стремежи, само че има единствено едно нещо, което ви стопира. За да се сбъдне всичко, би трябвало да станете уязвими и да предадете своите мечти на колегата си. 
 4-те зодии, които избират удоволствията пред работата 4-те зодии, които избират удоволствията пред работата
Понякога е много мъчно да се устои на удоволствието изключително в случай че седи пред нас и ни се усмихва. Ето лист на четирите зодии, които лес...

Водолей

Понякога можете да се чувствате откъснати от другите. Въпреки това, към момента се грижите надълбоко за вашата общественост, без значение дали проявявате това посредством активизъм или като най -добрият другар, който всеки може да изиска. Този месец като че ли стартира вашия сезон, водолеи. Като задача е време да оставите хората да ви обсипят с похвали. 



Риби

Нещата във финансовия проект може да не наподобяват толкоз добре през септември, мотивирайки ви да се стегнете. Но не можете да извършите всичко сами, нали? Подкрепата на колегата ви е наложителна в подобен миг. Така че, уведомете го за вашите потребности по безапелационен, само че гальовен метод и се доверете, че в последна сметка те ще се отзоват както би трябвало. Предупреждение: Парите не са единствената комплицирана тематика, която ще разгледате този месец. Обърнете внимание на нещата, от които сте бягали, и знайте, че по този метод ще можете да се освободите от старите проблеми.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР