Везни Везните няма да губят и минута време през уикенда.

...
Везни Везните няма да губят и минута време през уикенда.
Коментари Харесай

УИКЕНД изненада за всяка ЗОДИЯ, 13-14 март

Везни
Везните няма да губят и минута време през уикенда. Те изпитват предпочитание да оползотворят всяка една секунда, с която разполагат. За техен шанс ще се натъкнат на чужд човек, който доста ще им помогне, тъй че всичко това, което са планували, да премине сполучливо.
Скорпион
Скорпионите ще бъдат навестени от човек, който до този миг е съществувал само в спомените им. Тази непредвидена среща ще се трансформира в същински прочувствен и разтърсващ миг. Изненадата ще бъде обезпечена.

 УИКЕНД изненада за всяка ЗОДИЯ, 13-14 март (Част 1) УИКЕНД изненада за всяка ЗОДИЯ, 13-14 март (Част 1)
Почивните дни са обичани на всеки. Не се постанова да съблюдаваме графици, да ставаме рано от сън, да вършим служебни задания. Обикновено през...
Стрелец
Стрелците ще държат в прегръдките си дребен и бухнал домакински любим. Това ново попълнение в фамилията ще ги подари с наслада и позитивни страсти. Те ще благодарят на живота и подаръците, който той им сервира.
Козирог
Козирозите през днешния ден ще се радват на достижения, свързани с децата. Детските желания и фантазии ще ги изненадат и ще се усещат безпределно горди от това, че са съумели да възпитат толкоз почтени младежи.

 Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 2) Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 2)
Везни Везните ще се радват на грижи и внимание, от страна на половинката си. Това ще ги зарежда извънредно доста с позитивна енерг...
Водолей
Водолеите да се готвят за нова обич или нова облага. Това ще бъде тяхната изненада през уикенда. Те минимум чакат точно в този интервал от живота им да се появи човек, който е в положение да спре дъха им. Ето, че от време на време ориста си знае работата и ние не можем да й повлияем.
Риби
Рибите ще си купят билет за мечтаната дестинация и с това ще изненадат освен себе си, само че и индивида, който ще поканят на това премеждие.Техният уикенд ще бъде прочувствен и не малко щастлив!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР