Везни Те са особена порода капризни хора, които имат завишени

...
Везни Те са особена порода капризни хора, които имат завишени
Коментари Харесай

Вижте кои са най-капризните зодии

Везни

Те са особена порода капризни хора, които имат повишени условия за всичко и нищо не е задоволително положително за тях. Дори няма да излязат на разходка, в случай че времето не е идеално.



Водолей

Привидно Водолеите не са капризни, нито толкоз изискани. Не държат на лукса, само че пък несъмнено обичат да бъдат глезени. Обичат да си угаждат с дребни неща. Също по този начин са романтици и като такива обичат да си угаждат.

Близнаци

Близнаците са родени с убеждението, че са освен това от другите, което ги кара да изискват повече и повече и в никакъв случай не са удовлетворени. Ето за какво обичат да правят всичко сами по техния метод, а най-после да се възнаградят богато.

Лъв

Домът на лъва е задръстен от всевъзможни играчки, сбирки и какво ли още не, с които Лъвовете обичат да се фукат, дрешникът им е като азбучник на международно известните марки, само че и даже и да не получат нещо скъпо, Лъвовете въпреки всичко чакат гривата им да бъде грижливо сресана.



Телец

Обичат изисканата гурме кухня, запленени са прекалено много от външния си тип, даже да не го признават, обичат да пътуват, само че не къде да е, а на екзотични места. Обичат да сменят постоянно външния си тип и постоянно са супер капризни за безусловно всичко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР