Везни Романтиката е забавна и, да, може би и малко

...
Везни Романтиката е забавна и, да, може би и малко
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през АВГУСТ

Везни

Романтиката е занимателна и, да, може би и малко трагична при започване на месеца, когато планетите са подредени по този начин, че пристрастеността е огнена и прочувствена. Впоследствие обаче, при промяна на позициите, ви припомнят за вашите отговорности и отговорности. Всеки, с който прекарвате време в този момент, ще би трябвало да разбере, че имате и други отговорности.

Скорпион

Планетите са подредени по този начин, че да ви изгарят и извън и от вътрешната страна, а също така стартира август, един от най-горещите месеци, което е добър индикатор за някои идни горещи нощи. Внимавайте обаче, тъй като едно подозрително решение, взето в този момент, може да има последици за целия ви живот. Спонтанните буйни дейности не са без последици!
 Единствената зодия, която заслужава да получи орден за „ Най-добрата майка ” Единствената зодия, която заслужава да получи орден за „ Най-добрата майка ”
Всяка една жена още от малко момиченце си мечтае един ден да бъде добра майка. Всъщност това е най-прекрасната специалност, която ни носи...

Стрелец

Планетите подсигуряват разширение на съзнанието и въображението ви стартира да се развихри с вълнуващи, само че нереалистични сантиментални благоприятни условия. Забавно е да мечтаете, само че не бъдете прекомерно разочаровани, когато действителността е малко по-различна спрямо вашите мечти.

Козирог

Този месец вашите планети ускоряват интуицията ви и ви дават хрумвания за сантиментални опити, като ви предизвикват да извършите някои промени. Въпреки че отговорностите ви най-вероятно постоянно ще останат ваш първи приоритет, въпреки всичко можете да се отклоните малко и да се забавлявате.
 3 зодии, които ще изгубят доста ПАРИ в края на лятото 3 зодии, които ще изгубят доста ПАРИ в края на лятото
Колкото и да не ни се желае да гледаме на парите като на най-голямата полезност, съвсем в никакъв случай не съумяваме. Без тях животът е невъобразим и мо...

Водолей

Свободата ви е застрашена с подреждането на планетите, тъй че да ви разсеят и объркат в прочувствен проект. Извадете най-хубавото от сантименталната обстановка, макар че ви се коства, че невидими сили заговорничат против вас. Не е правилно, имате страховит късмет за триумф.

Риби

Може да има доста объркваща сила, излизаща от подредбата на планетите над главата ви този месец, риби. Ако към този момент сте имали проблеми да разберете къде тъкмо стоите с сегашния си сътрудник или индивидът по който си падате, този аспект сигурно няма да помогне. Гледайте обстоятелствата, а не вашата идеалистична интерпретация на действителността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР