ВЕЗНИ Открийте как да разтърсите уравновесените Везни Сексът често е

...
ВЕЗНИ Открийте как да разтърсите уравновесените Везни Сексът често е
Коментари Харесай

Любимите секс подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия

ВЕЗНИ

Открийте по какъв начин да разтърсите уравновесените Везни

Сексът постоянно е духовно преживяване за въздушните знаци и Везните не са изключение. Тези чудесни събеседници имат изострен разум, а богатата им обща просвета постоянно е добър асистент в проучването на половия им сътрудник. Везните обичат да поддържат баланс, тъй че нормално мислят за желанията и на двамата сътрудници. Подчертаното им отвращение да спорят, елементарно може да бъде взето за липса на интерес, само че в множеството случаи е подбудено от потребността им да доставят наслаждение. Обожават съблазняването, любовната предигра и дългия забавен диалог, водещ до горещи пристрастености... Ако всичко това бъде реализирано в подобаваща първокласна конюнктура, се получава взривоопасна композиция! Везните обичат да имат до себе си талантлив и прелъстителен сътрудник, тъй като усещат, че те съставляват безусловно същото. При този знак няма по какъв начин да минете без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа.

Жената ВЕЗНИ

Ключовата дума е „ драма “. Тя е супер женствена и инстинктивна ексхибиционистка. Жената Везни усеща, че тялото й е основано, с цел да бъде гледано и оценено. Наясно е, че изкушението е изкуство, а не метод да атакуваш противоположния пол. Когато някой подходи към нея по верния метод, тя напълно елементарно ще каже „ да “ на съвсем всички оферти. Притежава невероятен надзор над вагиналните си мускули. Най-добрите секс съвпадения за дамата Везни са Дева, Близнаци, Лъв, Скорпион, Стрелец и Водолей. Обожава всички пози, при които дупето й е на показ.

Мъжът ВЕЗНИ

Интересува се от същински съвършени връзки, чисто половите взаимоотношения не го интересуват. Определено има леко смахната страна, пада си воайор и фен на груповите осъществявания. Притежава нужното самообладание, с цел да ви достави наслаждение. Допадат му добре облечени дами с дълга коса. Ако пък му се стори, че облеклата ти наподобяват, като че ли елементарно могат да бъдат свалени, ще му бъде извънредно мъчно да ти устои. Ерогенна зона: долната част на гърба и дупето. Любимата му фикция:
мъжете Везни в действителност същински обичат заповедите, тъй че вадете камшика!

СКОРПИОН

Може ли да бъде правилен сексапилният Скорпион?

Секс богът на зодиака несъмнено има какво да покаже. И го прави. Нестандартните му полови умения са просто именити. Скорпионът излъчва съблазън от безусловно всеки собствен взор, съблазнително намигване или мистериозно втренчване. Либидото на Скорпиона е нараснало по природа. Обожава чувствените наслаждения... Разнообразието и опитите са водещи при този знак, като постоянно се грижи за оптималното наслаждение и на двамата сътрудници. Всеки, който е стигнал до спалнята му, би трябвало да се приготви да навакса на темпото му. Скорпионите си падат по супер издръжливи сътрудници, изключително в случай че от време на време способстват за креватните завършения и с някоя палава еротична играчка.

Жената СКОРПИОН

Любопитна, търсеща, експериментираща. Жената Скорпион доста добре знае, че еротиката не се съдържа единствено във физическия израз на любовта. В обществото се държи като типичната лейди, само че в спалнята надява дяволските рогца. Тя знае, че контролът на оргазма й е супер значим, тъй че би пробвала безусловно всичко, с цел да му помогне да издържи по-дълго. Никога не приема „ не “ за отговор и когато някой я интересува, би го преследвала до дупка, не би се поколебала даже да прибегне до хитрости... Най-добрите секс съвпадения за дамата Скорпион са Лъв, Близнаци, Скорпион и Риби. Обожава всички чудесии, които могат да се намерят в един добре оборудван секс шоп и не би се поколебала да ги употребява по предопределение.

Мъжът СКОРПИОН

Похотлив, секси, скотски... Обожава да хапе, смуче, драска и се оправя виртуозно с френската обич. Причиняването на болежка го възбужда, тъй че няма да се замисли да ощипе зърната ти или вътрешната част на бедрата... Пада си по секса във вода, само че май повече избира дървените маси и нежните материи като коприна или сатен. Ерогенна зона: гениталиите. Любимата му фикция: каквото и да е, значимото е да съдържа доста играчки и гелове!

СТРЕЛЕЦ

Запознайте се с творчеството на Стрелеца

Стрелецът е от групата на огнените знаци... Поне що се отнася до секс - сигурно! Първичният му полов нагон е чисто физически, даже е противоположен на практичността и емоционалността. Стрелецът по никакъв начин не е свенлив и може да бъде разказан, тъкмо както го изобразяват - полузвяр, получовек. Той несъмнено е супер скотски ухажор. С други думи: този мъж безусловно постоянно е в подготвеност! Стрелците обичат да вършат доста, но в действителност доста секс, само че се стремят това по никакъв метод да не пречи на богатия им обществен живот. Либидото им ги трансформира в супер артистични и изтънчени любовници. Винаги е подготвен да тества нещо ново. Жаждата му за познания може да бъде потушена от диалог в спалнята в безусловно прав текст, като това е неговият метод да съчетае двете си най-големи удоволствия.

Жената СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец обича да е навън – в планината, на плажа, измежду природата. Обожава секса, само че не обича да протака предиграта. Тя желае да премине към същинската част, колкото се може по-скоро. Обича да нервира колегата си, до момента в който не изгуби контрола над себе си. За нея не е проблем, в случай че сътрудникът й свърши прекомерно бързо, тъй като е всеотдайна и толерантна партньорка. Най-добрите секс съвпадения за дамата Стрелец са Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Сексуалният й дрешник съдържа най-вече палави аксесоари – ръкавици и обувки.

Мъжът СТРЕЛЕЦ

Сексът с него рядко е супер интензивно преживяване – в множеството случаи не устоя доста дълго, само че пък за сметка на това ще е първият, който би записал присъединяване в изпробването на нова ексцентрична поза. Той е занаятчия на еротичния масаж както с ръце, по този начин и с език. Езикът му се оправя толкоз добре, че може да се трансформира в порочния му инструмент за наслаждения, който в композиция с устните му провокира детонации... безусловно! Ерогенна зона: бедрата. Любимата му фикция: игра на „ Истината или се осмеляваш “...

КОЗИРОГ

Деликатният Козирог е прочут като работливата пчеличка на зодиака

Зад спокойствието на Козирога се крие задушлив съблазън, който чака да бъде открит, и то единствено от този, който го заслужава. Козирогът няма потребност от особено отношение, с цел да увеличи равнищата на възбудата си. Това, което управлява сексуалността му, е възприятието, че е щастливо влюбен, тъй като любовта и сексът при него вървят ръка за ръка. Козирогът е устойчив, буен и правилен сътрудник, тъй че който и да си има работа с него, може да бъде спокоен, тъй като добре прекараното време му е в забрадка вързано. Козирогът ненавижда да бъде подвластен от половинката си, само че за сметка на това не би отказал да бъде гален и подлаган на нови и нови равнища от възбуденост. Без подозрение палавата и работлива пчеличка на зодиака би била щастлива с търпелив, мощен и супер буен сътрудник до себе си.

Жената КОЗИРОГ

Жената Козирог не се нуждае от кой знае какъв брой доста предигра – способна е от нула да доближи до положение „ УАУ “ за негативно време. Екзотичните отклонения от правия сластен път не я интересуват изключително, избира да резервира силите си за типичен здрав секс. Обича да играе преобладаваща роля, тъй че много си пада по поза „ ездачката “. Веднъж щом открие своя темп, сексът се трансформира в диво съревнование с премия оргазъм. Почти безпроблемно тя може да си обезпечи постигане до финала повече от един път. Обича да драска, хапе и крещи. Най-добрите секс съвпадения нея са: Телец, Скорпион, Риби и Козирог.

Мъжът КОЗИРОГ

Когато прави секс, се стреми към най-хубавото, на което е кадърен. Обича да прави прецизни проекти и избира да има до себе си жена, която знае какво му харесва. Очаква от нея да бъде постоянно разполагаем, когато я потърси. Притежава маратонска устойчивост. Точно това е мъжът, който ще издържи досега, когато сте подготвена да закрещите... даже да ви би трябвало цяла нощ. Една от най-предизвикателните му мечти: масаж, който стартира от долната част на гърба му и с нежни придвижвания продължава от двете страни на гръбначния му дирек. Ерогенна зона: коленете. Любимата му фикция: да се настаните в скута му...

ВОДОЛЕЙ

Открийте какво търси в любовта магнетичният Водолей

Както при множеството въздушни знаци Водолеят подхожда към секса посредством съзнанието си. Ако успее да показа и дискутира мислите си с колегата си, сигурно приключенията сред чаршафите ще са супер интензивни. Вроденото му любознание непрекъснато го провокира да опитва със супер изобретателни нови маневри. Всеки полов сътрудник, с който има нужната полова химия, ще отключи прикритата му сластна освободеност. Пригответе се да бъдете доста сюрпризирана. Дори малко шокирана...

Жената ВОДОЛЕЙ

Жената Водолей обича нещата да се случват постепенно. Идеализира любовта и я обкръжава с деликатност. Но в случай че я обземат приятни талази на възбуденост, не може да чака даже секунда! Въображението й е супер богато и обича да тества нови неща. Едва ли съществува нещо, което не би пробвала. Вярва, че всичко, което доставя наслаждение на нея и половинката й, си заслужава. Най-добрите секс съвпадения за дамата Водолей са Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Тя обожава секса във водна среда.

Мъжът ВОДОЛЕЙ

Никога не се отнася с дамите като със полов обект и употребява извънредно разнообразна предигра, преди да доближи до същинската част. Трябва му много време, с цел да доближи горещата точка, само че когато пристигна моментът, е супер освободен, изобретателен и необикновено устойчив. Винаги прави всичко допустимо за оргазма на партньорката си. С всички сили се старае да обезпечи най-малко двоен оргазъм – един път орален, по-късно генитален. Все отново е добре да бъдете деликатна – палавият Водолей има леко садистични пристрастености от време на време. Ерогенни зони: прасците и глезените. Любимата му фикция: Водолеят е най-ексхибиционистично настроеният знак. Една от най-горещите му мечти е за секс в кола, където може да бъде заловен.

РИБИ

Надникнете в сантименталната душа на странните Риби

Сексът е прочувствен при Рибите, както множеството неща в живота им. Те са чувствени и изобретателни любовници, които си падат по енергичния секс и реализирането на еротични мечти. Ако приказваме за вратата на спалнята, срамът несъмнено остава зад нея. Апетитът им за секс е неотслабващ и обичат да поддържат сластно многообразие. Ако сътрудникът им осъществя някоя от палавите им мечти, ще получава премията си цяла нощ... За тях най-хубавата допустима композиция е любовта и сексът да вървят ръка за ръка, тъй като обичат сигурността. Освен това в действителност обожават да доставят наслаждение на някого.

Жената РИБИ

Жената Риби постоянно подхваща верните дейности, има верните реплики и основава вярната атмосфера. Супер полово освободена е и в случай че фантазиите на колегата й съвпаднат с нейните, приключенията сред чаршафите може да се трансфорат в същински горещи. Никога не отхвърля нови оферти. Любимо сластно място: водно легло или джакузи. Най-добрите секс съвпадения за дамата Риби са: Рак, Скорпион, Козирог, Риби.

Мъжът РИБИ

Обича да играе основната роля в спалнята и става извънредно припрян, в случай че не получи незабавен отговор. Задръжките са му безразлични, тъй че си търси партньорка с нестихващо предпочитание. Пристрастява се към всичко, което му носи наслаждение. За оптималната му приятност масажирайте и галете стъпалата му. Ерогенна зона: стъпалата. Любимата му фикция: желае да прави обич на уединен остров наоколо до морето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР