Везни Има много неща, които можете да направите у дома,

...
Везни Има много неща, които можете да направите у дома,
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ОКТОМВРИ

Везни

Има доста неща, които можете да извършите вкъщи, с цел да внесете детайл на уют и романтика във вашето витално пространство. Печете бисквити, сложете тенджерата и сгответе нещо обичано, започнете да планирате празниците и си представете дома си като безвредно място, където всички са щастливи и се радват да бъдат дружно.



Скорпион
 Какво да чакат Девите до края на годината? Какво да чакат Девите до края на годината?
На път сме да изпратим месец септември и е добре да забележим какво могат да чакат всички представители на зодия Дева. Техният сезон към този момент...

Кажете това, което в действителност желаете да кажете, и го обмислете добре, защото може да звучи прекомерно упорито за нечие сърце. Може в действителност да желаете да поговорите от сърце, само че моментът не е подобаващ. Може би съберете възприятията си в писмена форма, с цел да преработите това, което в действителност мислите, и да видите дали през целия интервал се чувствате по същия метод.

Стрелец

Не можете да имате всичко, а може и да не желаете. Парите могат да бъдат фактор и може да решите, че просто не желаете да инвестирате в неща, които имат по-малка стойност. Вашата спестовна страна се задейства и мислите да спестите, да държите нещата под собствен надзор и да не разменяте времето си за тръпки като метод да замените празнотата или любовта.

Козирог

Знаеш какво искаш и имаш потребност, само че преследването е различен въпрос. Това е моментът да работите върху себе си и да не се пробвате да поправите човек, който не желае да се промени. Отдръпни се, Козирог. Времето да бъдеш мажоретка на някого е завършило и ще желаете да се съживите, откакто сте били разочаровани от неприятното им поведение
 Какво да чакат Везните до края на годината? Какво да чакат Везните до края на годината?
Нека забележим какво могат да чакат уравновесените Везни до края на тази година. Представителите на зодията са известни със своята нерешит...

Водолей

Нещата се случват с причина. Осъществява се повикване. Изпраща се имейл и в обществените мрежи идва поръчка за другарство. Може би се връща някой някогашен. Това може да е време за затваряне и метод да се сбогувате, което не сте имали опция да извършите тъкмо преди.



Риби

Хората се трансформират, вие също. Това може да е повода връзката да не се развива. Когато тези планетарни сили притеглят вниманието към вашия бранш от другари, нещата стартират да се трансформират. Можете да се опитате да се борите, само че може да пропуснете да срещнете идната си сродна душа по този метод и да се развиете по способи, за които в никакъв случай не сте мечтали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР