вездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще дари

...
вездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще дари
Коментари Харесай

Радина и Деян даряват зимните дрешки на сина си

вездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще подари дрешките на дребния им наследник Христо за щедрост. Това заяви актрисата в своя видео блог, като означи, че тоалетите са набелязани, след годишното пролетно разчистване на дрешника. Нашите облекла ще отидат в театъра, несъмнено изясни тя на почитателите си в клипа.

Радина, която от последния сезон се причисли към обичания си в трупата на Народния спектакъл, ще насочи панталонките и блузите на близо 2-годишния Христо към акцията „ Въртидрешка “. Тя ще се организира за шеста поредна година, като разменянето на тоалети нормално се случва през лятото. Ние самите постоянно избираме облеклото на Христо от second-hand местенца, изясни още гордата майка, като помоли и почитателите си и за наставнически съвет, обвързван с грижите на момченцето, написа Монитор.

Звездата от „ Стъклен дом “ и „ 12А “ дебютира във влогърските среди при започване на годината. Серията клипове се подвизават под общото название „ Денят на Радина “, а в него главните герои са точно тя, Донков и дребния Христо. Проектът е взаимен с moeto-zdrave.life. Често Деян взима даже присъединяване „ зад камера “, като влиза в ролята на оператор.

Междувременно една от най-харизматичните двойки в гилдията желае да подари дребния Христо със сестричка. Момиченце желаеме. Радина години наред питаше "Кога ще си имаме бебе? ". Тя е по-млада от мен, нетърпелива за нещата, аз й споделям умерено, то си идва времето. Трябва да се раждат деца, с цел да могат да се опълчат и да работят против злото разяснява скоро след раждането на Христо артистът от „ Калигула “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР