Вездесъщите електрически скутери под наем може скоро да напуснат Париж,

...
Вездесъщите електрически скутери под наем може скоро да напуснат Париж,
Коментари Харесай

Парижани гласуват за прогонването на скутерите от града

Вездесъщите електрически скутери чартърен може скоро да изоставен Париж, в случай че парижани гласоподават през днешния ден за премахването им от града, оповестява Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Въпросът, който парижкото кметство задава на общоградския миниреферендум, е: „ За или срещу скутерите на самообслужване в Париж? “

Отговорът може да обрече на крах един от водещите пазари за бързи двуколесни транспортни средства, които разшириха опциите за напредване във френската столица и в други градски центрове и градове по света. Пръснати из Париж, лесни за намиране и наемане благодарение на изтеглено приложение и относително евтини, скутерите са шлагер измежду туристите, които обичат скоростта им и свободата, която оферират. За петте години от въвеждането им, следвайки образеца на споделените коли и колела, скутерите чартърен също си завоюваха почитатели измежду парижани, които не желаят или не могат да си разрешат лични, само че харесват опцията да избегнат метрото и другия публичен превоз.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР