Ветровете на промяната за бизнеса са добри - в последната

...
Ветровете на промяната за бизнеса са добри - в последната
Коментари Харесай

Бизнес кредитиране за шампиони

Ветровете на смяната за бизнеса са положителни - в последната финансова година на пазара се появи нов модел на кредитиране, съгласуван напълно с потребностите на бизнеса. Prospect Capital е небанкова финансова институция, профилирана в предлагането на финансови услуги за юридически лица от 100 хил. лева до 1 млн. лева, като в основата на модела на кредитиране е адаптиране към потребностите и опциите за бизнеса. Компанията се гордее с бързината и гъвкавостта на предлаганите услуги и самостоятелния метод към всеки клиент. Стандартно времето за разглеждане и утвърждение за бизнес заем е 2 седмици от подаване на първична информация за евентуалния клиент. Това несъмнено изпраща Prospect Capital в скоростната лента на бизнес кредитирането, където сега тича в личен кулоар – без компромис и конкуренция в гъвкавостта и качеството на услугата, които предлага.

" В последните години както в Европа, по този начин и в България очевидно се следи засилен стопански напредък. Голяма част от бизнесите у нас означават растеж, възнамеряват нови планове, както и разширение на настоящия си потенциал. С повишаването на размерите на бизнеса са нужни и свежи капитали. По една или друга причина част от плановете на доста компании остават без нужното финансиране. Проучване на пазара и последвала експертна оценка ни дадоха индикация, че небанковото бизнес кредитирането е ниша, която не се обслужва задоволително дейно. Анализирахме съответните потребности на главните промишлености и потребителски групи и взехме решение да отговорим с съответна финансова услуга “, разяснява Изпълнителният директор  на компанията Мирослав Каменов.

Клиентите на Prospect Capital могат да разчитат на свежо кредитиране, с което да покриват настоящи разноски, да разполагат с оборотни средства, да осъществят покупка на съоръжение и програмен продукт или друго, бързо дейно, без непотребна администрация и други утежняващи процедури. Prospect Capital дава повече от финансиране – дава опция за бъдещо развиване и разгръщане на действия на бизнеси: да вземем за пример за закупуване на земя или търговски обект.

Част от промишленостите, към които новаторският нов план към този момент се е насочил, са свързани с хранителна индустрия, строителство, земеделие, медицински и софтуерни услуги. Сред откритите цели за финансиране на бизнеса най-разпространените досега са мостово финансиране, оборотно финансиране, както и финансиране на планове, нужда от погашение на кредитни и данъчни отговорности. Услугата биха могли да употребяват и започващи бизнеси без насъбрана дълготрайна история, както и такива със сезонен темперамент – туризъм, винопроизводство, озеленяване и други. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [2] Новини от през вчерашния ден [29] « Март 2019 година » пон вто сря чтв пет съб нед 123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031 Виж още: Алекс Сърчаджиева сподели за какво в никакъв случай няма да отиде на гроба на Ласкин09:27 / 23.03.2019 Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР