Ветроходна академия Кор Кароли обявява конкурс за есе на тема

...
Ветроходна академия Кор Кароли обявява конкурс за есе на тема
Коментари Харесай

Правят конкурс с морски награди за младежи и възрастни с литературен талант


Ветроходна академия Кор Кароли афишира конкурс за есе на тематика „ МОРСКА КУЛТУРА-КАКВО Е ТОВА? “. Целта на състезанието е да се разпространява морската просвета, да се съберат разнообразни отзиви и гледни точки, както на младежите, по този начин и на всички, имащи или нямащи допир с морето.

В самодейността могат да се включат всички , които да показват своите възгледи по тематиката без ограничаване, като награди ще бъдат предоставени в две възрастови групи:

1. От 16 до 29 годишна възраст;

2. От 30 до неограничена горна възрастова граница;

Есето е целесъобразно да бъде в размер най-много до 3 общоприети машинописни страници (5400 знака, в това число интервалите), формат А4, шрифт Times New Roman, размер 12 pt. Към всяко есе би трябвало да са изписани персоналните данни: три имена, възраст, адрес, телефон, е-поща. Крайният период за приемане на творбите е единствено на e-mail: [email protected] до 10 октомври 2019 година С подаване на есето, създателите се съгласяват есетата им да бъдат оповестени в интернет и обществени мрежи, както и да се употребяват и разгласяват персоналните им данни към тях-имена и възраст.

Победителите ще бъдат наградени в Деня на Черно море – 31 октомври 2019 година във Военноморски музей Варна и имената им ще бъдат оповестени на интернет страницата и Facebook страницата на Ветроходна академия Кор Кароли. Награди са просветителни и предметни – ваучери за ветроходни курсове по основи на яхтинга или спортно ветроходство (по избор) за 2020 година, а специфични награди са предоставени от Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ за двете възрастови групи. Наградите не са поименни и могат да бъдат предоставени на трети лица.

Журито , което ще прави оценка анонимно участниците, е в следния състав: доктор Мариана Кръстева (Директор на Военноморски музей Варна, историк, изследовател); Мариела Ганчовска (ръководител отдел „ Връзки с обществеността и протокол “ в Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “, поетеса); проф. Камен Фильов (международен арбитър в World Sailing); Елица Виденова (ръководител „ Връзки с обществеността “ към Икономически университет-Варна; публицист, поетеса); Матей Тодоров (журналист); Таня Чешмеджиева (БНТ 1, журналист); Станислав Викторов (www.nauticalbul.com; журналист); Павлин Надворни (ветроходец).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР