ветовноизвестният български футболист Христо Стоичков се превъплъти в нова роля,

...
ветовноизвестният български футболист Христо Стоичков се превъплъти в нова роля,
Коментари Харесай

Христо Стоичков с ново амплоа

ветовноизвестният български футболист Христо Стоичков се превъплъти в нова роля, а точно рекламно лице на верига магазини.

Звездата на родния футбол е първият и единствен избор на компанията „ Максима България “ за лице на супермаркети . Наскоро веригата снима и първите рекламни видео клипове със Стоичков, с цел да даде старт на доста изненади, които е подготвила за клиентите си.

„ За нас е освен наслаждение, само че и същинска чест Христо Стоичков да бъде част от. Изключително щастливи сме, че той се съгласи да стане рекламно лице на нашите магазини и дружно с него ще изпълним всички планувани акции. Предстоят доста изненади за нашите клиенти, които ще бъдат още по-интересни, поради това, че ще бъдат представяни от този неповторим и харизматичен човек, с невероятни качества и блестяща кариера. Смятам, че наличието му постоянно е гаранция за триумф “, разяснява Петър Павлов, общоприет шеф на „ Максима България “.

Миналата година веригата магазини започва акция „ Избери България “, която има за цел да поддържа българските производители и фермери в рецесията след пандемията.

„ Наше си е “ беше главното обръщение на акцията. Все още дейна, акцията има за цел да отбелязва мястото на българските артикули по стелажите на веригата.

А ето и какво показа родната звезда за българското и партньорството си с веригата:

„ Ценя и обичам българското, тъй като от нашето по-хубаво не съм срещал по света. Да, има разнообразни и забавни места, хора и храни, само че в България ми е най-хубаво и вкусно. Не мога да съм непрекъснато в страната ни, тъй като работата ми постанова да съм надалеч от родината, само че постоянно когато съм тук, желая да хапна обичаните си храни. Харесвам концепцията на , в която българското е на фокус. Там има сготвени вкусно български ястия и постоянно може да намеря всичко, което ми би трябвало, на положително качество и супер цена. През последните 15 години потвърдиха, че в действителност са практичният избор на българите. Затова ги одобрявам и по тази причина се съгласих да работя с тях “.

Освен, че ще бъде лице на веригата, Стоичков ще показа във всички магазини в страната свои артикули, както и новата си марка за спортни облекла.

Легендата на българския футбол и джентълмен на Златната топка Христо Стоичков ще бъде лице и на в София и Пловдив.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР