Ветко и Маринела Арабаджиеви са били изненадани, когато испанските власти

...
Ветко и Маринела Арабаджиеви са били изненадани, когато испанските власти
Коментари Харесай

Арабаджиеви били изненадани, че испанските власти са ги открили в дома на Жоро Шопа

Ветко и Маринела Арабаджиеви са били сюрпризирани, когато испанските управляващи са ги разкрили в дома на Георги Семерджиев - Жоро Шопа, в Барселона. 
 Арабаджиеви пред съд в Испания, магистратите вземат решение дали ще ги оставят в килията  Арабаджиеви са арестувани в жилище на Жоро Шопа край Барселона
Арабаджиеви се укриваха и не са се предали сами, съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова по бТВ, като отхвърли изказванията на Семерджиев, че фамилията му е било на посетители. 

„ Това е защитна позиция, която евентуално ще чуем и в идващите дни, в това число и след завръщането му в България, което се надявам да се случи скоро ”, разяснява Арнаудова. Тя добави, че в границите на следствието против Арабаджиеви има годно събрани доказателства, с които ще се влезе в съда, че те се укриват дълготрайно в дома на Семерджиев. 

По думите ѝ за българските служби е било предизвикателство да открият къде тъкмо се укриват лицата, само че с помощта на испанските управляващи са били локализирани.

„ Не можем да кажем началната дата, от която лицата са били в Испания в дома на Семерджиев ”, уточни Арнаудова.

Според нея е доста рано да се дават съответни прогнози по кое време Арабаджиеви ще се върнат в България. „ Надяваме се оптимално бързо производството пред испанския съд да завърши и да се даде позволение за предаването на Арабаджиеви и на Георги Семерджиев ”, сподели представителят на основния прокурор. 

По думите ѝ Арабаджиеви и Семерджиев евентуално се познават от дълго време. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР