Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в истинско

...
Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в истинско
Коментари Харесай

Ветераните на Локомотив и Динамо с голово шоу на Лаута

Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в същинско шоу на " Лаута ". Двата отбора изиграха забавен мач, който приключи без победител. Срещата бе изгледана от над 700 фенове.

Локомотив поведе с гол от съблекалнята на Георги Иванов. " Черно-белите " удвоиха своята преднина посредством Георги Мечечиев. Динамо понижи на 2:1, преди Краси Димитров с хубав гол да направи 3:1. Гостите стигнаха до равенството 3:3, като последният гол падна от дузпа.

Попадение на Локомотив пък беше анулирано от ВАР. Съдията Атанас Узунов " изгледа " на тв приемник " деец " една от противоречивите обстановки и се увери, че има засада при гола.

Жълт картон пък получи един от асистентите на основния рефер, който " не помни " да си вдигне флага за засада. Треньорът на Локомотив Ганчо Пеев също беше украсен в жълто поради " реплики " към съдията.

Срещата приключи с доста дарове, а за обща фотография застанаха ветераните на Локомотив и Динамо, както и редица митове на " черно-белите " от няколко генерации.
 Снимка 442563
Източник:
 В Локомотив (Пд) подаряват абонаментни карти на почитатели
В Локомотив (Пд) подаряват абонаментни карти на почитатели

На полувремето на мача ще бъдат оповестени печелившите числа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР