Ветеранът в споделянето на файлове BitTorrent най-накрая потвърди, че има

...
Ветеранът в споделянето на файлове BitTorrent най-накрая потвърди, че има
Коментари Харесай

Блокчейн компанията Tron купи BitTorrent

Ветеранът в шерването на файлове BitTorrent най-сетне удостовери, че има нов притежател. „Ние сме разчувствани да обявим, че Tron публично завърши придобиването на BitTorrent“, заяви компанията във вторник.
„BitTorrent ще продължи да работи от новото местонахождение на Трон в Сан Франциско, което в този момент е център на интервенциите за разширение на световния пазар на компанията“, продължава постът. „Ще осигурим солидна поддръжка за световното развиване и партньорства на Tron, като в същото време ще преследва визията си за най-голямата децентрализирана екосистема в света“.

Tron е учредена от китайския бизнесмен Джъстин Юн и е основана на блокчейн механизма. Компанията даже има лична криптовалута , наречена TRX, която има пазарна капитализация от 2.4 милиарда $ по времето на писането на този материал.

Малко се знае за проектите на Юн за BitTorrent, само че компанията за шерване на файлове е дала убеденост на потребителите си през юни, че няма по никакъв метод да добави към приложенията си някакви блокчейн или крипто кодове за скрити калкулации.

„BitTorrent няма желание да трансформира това, което вършим или да желаеме пари за услугите, които предоставяме“, гласи това изказване. „Нямаме проекти да позволяваме рандеман на криптовалута в този момент или в бъдеще.“

BitTorrent и Tron не издадоха спомагателни детайлности за придобиването във вторник, само че документите, подадени до финансовата администрация на щата Калифорния, демонстрират, че Юн е платил близо 126 милиона $ в брой за компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР