Ветеранът в MotoGP Валентино Роси призна, че миналата седмица е

...
Ветеранът в MotoGP Валентино Роси призна, че миналата седмица е
Коментари Харесай

Роси карал на забранено трасе преди Барселона

Ветеранът в MotoGP Валентино Роси призна, че предходната седмица е карал на трасето, на което си счупи десния крайник преди две години. Доктора бе получил възбрана да се връща на мотокрос трасето наоколо до град Анкона след случая си през 2017-а. След кошмарната за Доктора Гран При на Италия преди две седмици, той съобщи, че това е бил единственият метод да резервира фокуса си. На " Муджело " италианецът се провали в квалификацията, а малко след старта падна с мотора си.
Заедно с Роси на мотокрос трасето са карали и двамата водачи на Ducati в MotoGP Андреа Довициозо и Данило Петручи. " Беше добра терапия след сложния уикенд в Италия. Трябва да намериш метод да останеш съсредоточен и да продължиш програмата си и това бе моят метод. В последните две години всички ми забраняваха да отивам на това трасе, само че аз постоянно желая това, което ми се не разрешава ", показа Доктора.

Can @ValeYellow46 fight back at the #CatalanGP? #MotoGP70 pic.twitter.com/TOv3BowvbE
— MotoGP™ (@MotoGP) June 14, 2019
" За мен уикендът в " Муджело " беше доста тежък. Пристигнах с високи упования, тъй като през 2018-а се оправих добре, тъй че беше потрес ", добави Роси.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР