Ветеранът в бойните спортове Веселин Иванов Лудия прави втората си

...
Ветеранът в бойните спортове Веселин Иванов Лудия прави втората си
Коментари Харесай

Веселин Иванов `Лудия` с нова битка в бокса с голи ръце

Ветеранът в бойните спортове Веселин Иванов " Лудия " прави втората си борба с голи ръце, след сполучливото си завръщане през ноември.

На 22-ри март 35-годишния Иванов ще се изправи против 27-годишния азербейджанеца Зохраб Азимов в пердах без ръкавици в една от главните борби на BKFC 58 в столичната " Арена София ".

Двубоите може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 и новия профилиран канал Fight Klub.

Старозагорецът е повторен вицешампион по бойно самбо за 2014-та и 2016-та, а през 2015-та печели златото, като в допълнение има златен орден и от Европейското по бойно самбо през 2013-та. Той има богат опит в ММА и сполучлив дебют в BKFC, написа mma.bg.



Срещу него застава двукратният европейски първенец по кикбокс Зохраб Азимов. Той е първенец на Азербейджан по кикбокс главозамайващите 14 пъти, а върхът му като експерт в кикбокса е 33-25-2.

Това ще е една неповторима борба, която ще опълчи школата на бойното самбо против тази на кикбокса с жесток пердах без ръкавици.

Събитието ще включва 12 борби от 13 страни по разпоредбите по бокс с голи ръце. Първото съревнование на международната организация BKFC в Европа през ноември сподели, че боевете с голи ръце са представление без аналог.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР