Ветеранът от руското военно разузнаване, Героят на Русия полковник Рустем

...
Ветеранът от руското военно разузнаване, Героят на Русия полковник Рустем
Коментари Харесай

Руски офицер от разузнаването прогнозира унищожаването на HIMARS-ите в Украйна до средата на септември

Ветеранът от съветското военно разузнаване, Героят на Русия полковник Рустем Клупов, в изявление за SM.News, предвижда унищожаването на реактивните системи за залпов огън (РСЗО) HIMARS, доставени от Съединени американски щати на Украйна доникъде на септември.

По негово мнение, украинските военни не разполагат с задоволително муниции за РСЗО, с цел да нанесат съществени вреди с тях. И по този начин, ракетата има повече електроника и главен мотор от главната бойна глава. Клупов означи, че системите могат да нанесат съществени вреди, в случай че поразят с висока акуратност да вземем за пример склад за муниции, само че няма основни вреди по инфраструктурни уреди.

Ветеранът от разузнаването обоснова мнението си по въпроса за унищожаването на HIMARS като уточни като образец случая с противокорабните ракети Harpoon. Той означи, че задачата за унищожаването им е сложена в средата на април и до първата десетдневка на юли тя е изпълнена.

„ Три месеца трябваха на нашата система за разузнаването и унищожаването им. Ако имахме първите удари с Haymars в средата на юни, то надлежно доникъде на септември ще забележим резултатите от тяхното заличаване “, акцентира Клупов.

По-рано Breaking Defense заяви, че Русия може да употребява ирански дронове, с цел да унищожи американските HIMARS, които бяха употребявани от украинските въоръжени сили (ВСУ) през последните седмици.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР