Ветеранът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че класирането за

...
Ветеранът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че класирането за
Коментари Харесай

Карик: Мястото на Юнайтед е в елиминациите на ШЛ

Ветеранът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик съобщи, че класирането за елиминационната фаза в Шампионската лига е абсолютният най-малко за клуб като „ алените дяволи”.

За първи път от 4 години насам Юнайтед е в 1/8-финалите на ШЛ, като в сряда има посещение против Севиля. В интервала преди този момент манчестърци бяха постоянен участник в елиминациите, а Карик счита, че актуалните играчи би трябвало да се напънат, с цел да доближат същото равнище.

Юнайтед сложи Видал над всичко за лятото

„ От нас самите би трябвало да чакаме тъкмо това – да бъдем тъкмо в тази фаза на Шампионската лига”, разяснява 36-годишният състезател, който най-вероятно играе последния сезон в кариерата си.

„ Това не трябва да ни впечатлява, това би трябвало да е нашият стандарт. Ние би трябвало да сме в този шампионат и да се борим за място в заключителната фаза през множеството време. Тук ни е мястото и както и да се развие сезонът, това би трябвало да бъде минималният стандарт.”

Жозе Моуриньо желае Жан-Микаел Сери за заместител на Карик

„ Преди години бяхме неуморими. Всеки сезон играехме съществени мачове и се справяхме сносно в тях. Тогава това беше нещо обикновено за нас. Трябва да се върнем към това равнище и огромните мачове да ги одобряваме с рутина”, добави Карик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР