Ветеранът комик Джери Стилър, чиято кариера започва през 50-те години

...
Ветеранът комик Джери Стилър, чиято кариера започва през 50-те години
Коментари Харесай

Почина бащата на Бен Стилър - американският комик Джери Стилър

Ветеранът комедиант Джери Стилър, чиято кариера стартира през 50-те години на предишния век и се връща още веднъж към славата с героя Франк Констанца в тв шоуто " Зайнфелд ", умря на 92 години, заяви Асошиейтед прес, като цитира сина му, артиста Бен Стилър.

Той заяви за кончината на татко си в Туитър.

Джери Стилър е актьор с доста гении, изиграл функции в разнообразни жанрове - той играе в трилъра " Ударът " Пелам 123 " от 1974 година с Уолтър Матау, извършва ролята и на Уилбър Търнблад в комедията " Лак за коса " на Джон Уотърс, съобщи Българска телеграфна агенция. 

В автобиогрфията си " Женен за смеха " той споделя за траялия повече от петдесет години брак със своята духовна и креативна половинка Ан Мийра, която умря през 2015 година Снимал се е в голям брой сериали и комедийни тв продукции - от " Закон и ред " до " Шоуто на Ед Съливан ".

През 1997 година е номиниран за премия " Еми " за ролята на Франк в " Зайнфелд ".

Играе и във кино лентата на сина си Бен Стилър " Зулендър "

 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и ДНК-то на съюза.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР