Ветеранът Георги Илиев подписа договор с Локомотив (Пловдив) и започна

...
Ветеранът Георги Илиев подписа договор с Локомотив (Пловдив) и започна
Коментари Харесай

Георги Илиев се завърна в "Локомотив" в преследване на рекорда по мачове

Ветеранът Георги Илиев подписа контракт с " Локомотив " (Пловдив) и стартира подготовка с тима за новия сезон, оповестиха от клуба. Халфът, който е първенец с черно-белите от 2004 година, се завръща на " Лаута " след близо 14 години.

Илиев има 67 мача и осем гола за " Локомотив ", а по средата на сезон 2005-06 мина в ЦСКА.

Халфът гони върха за най-вече мачове в българския хайлайф, който се държи от Марин Бакалов (454). Илиев има 442 и тъкмо това е повода да се обвърже с " Локомотив ", пробвайки да сложи връх. Срокът на контракта не се оповестява, само че по непотвърдена информация е шестмесечен с алтернатива за удължаването му.

" След като " Локомотив " ми се обади, беше ясно къде ще играя. Имам невероятни мемоари от шампионския сезон и се надявам да изпитам още хубави страсти ", сподели халфът.

С " Локомотив " Илиев ще играе в квалификациите на Лига Европа, откакто тимът завоюва Купата на България. Черно-белите стартират от втория квалификационен кръг, където ще срещнат " Радник " (Биелина) или " Спартак " (Търнава).

Илиев е на 37 години и в края на сезона беше освободен от родния си клуб " Черно море ". Преди последния кръг ветеранът и още пет играчи на варненския тим бяха извадени от групата преди гостуването на " Лудогорец ". Появи се информация за манипулиране на мачове и симулативна игра против ЦСКА, само че до този миг от " Черно море " няма коментар повече от месец след случая.

Илиев няколко пъти приказва, опровергвайки изказванията, а също по този начин разгласи, че се усеща афектиран. Преди две седмици фенклубът на " Черно море " популяризира позиция, в която твърди, че " има неоспорими доказателства за присъединяване на играчите ".

От БФС и прокуратурата оповестиха пред " Дневник ", че не са получавали никакви сигнали по случая.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР